renault-master-2020-1.jpg

Operatívny lízing dodávok pre váš biznis

By United Lease Group

31.07.2022

Pomerne nedávno sme boli svedkami ako sa po uvoľnení pandemických opatrení postupne začal rozbiehať biznis v každom odvetví a ochota ľudí míňať peniaze sa obratom začala zvyšovať. To sa premietlo aj do zvýšeného dopytu po nových automobiloch. V dôsledku čipovej krízy a následne konfliktu na Ukrajine automobilky dlhodobo nezvládajú tento dopyt pokrývať a kým sme si museli v lete minulého roku zvykať na to, že dodacie lehoty na nové vozidlá sú 3-4 mesiace, dnes je priemerná dodacia lehota 12-14 mesiacov. To platí aj pre úžitkové vozidlá. V dôsledku otvárajúceho sa trhu, je mnoho firiem konfrontovaných s potrebou rozšírenia vozového parku o dodávkové vozy s možnosťou okamžitého uvedenia do prevádzky a zdanlivo neriešiteľnou nedostupnosťou tohto typu automobilov.  Ako však pre svoje podnikanie zabezpečiť potrebné vozidlá ak skladové zásoby dílerov sú prázdne a zároveň je nemysliteľné čakať na dodanie nových?

Práve nová služba PAYLESSCAR Lease Vám poskytne odpoveď.

Je kúpa dodávky naozaj výhodná?

Spôsobov ako zadovážiť úžitkové vozidlo je na výber hneď niekoľko. Kúpa vozidla, je stále častou voľbou podnikateľov, ktorí pod ilúziou kontroly nad majetkom vkladajú do obstarania vozidla obrovské vstupné investície, často krát spojené s obtiažnym získavaním financovania. Držba vozidla vo vlastnom majetku je nevýhodná aj z dôvodu postupne sa znižujúcej hodnoty, pričom náklady na jeho prevádzku budú stále rásť. Azda najväčšou nevýhodou za aktuálnej situácie na trhu s autami je už spomínaná čakacia doba na vozidlá objednané do výroby.

Prečo by ste mali uvažovať o operatívnom lízingu úžitkového vozidla?

Výhody operatívneho lízingu cez PAYLESSCAR Lease sú jednoznačné. Vďaka dôslednému plánovaniu a skladovým zásobám máte v  PAYLESSCAR Lease záruku okamžitej dostupnosti vozidiel. Vyhnete sa tak mesiacom čakania, kedy musíte prepravu tovaru aj tak riešiť alternatívnym spôsobom. Kompletnú ponuku modelov nájdete na stránke www.paylesscar-lease.sk . Ak vozidlo nevlastníte ste oslobodení od množstva administratívy a nákladov spojených s prihlásením, odhlásením z evidencie, poistením, garančných servisov, v prípade staršieho vozidla aj s technickými a emisnými kontrolami, alebo nákladmi spojenými so sezónnym prezúvaním vozidla.

Prenájmom prostredníctvom PAYLESSCAR Lease získavate celý balík služieb a výhod v cene prenájmu a všetky náklady spojené s prevádzkou máte zhrnuté prehľadne do jednej splátky. Rozšírenie flotily o dodávky je tak dostupnejšie pre väčšie množstvo spoločností.  V cene prenájmu je zároveň zahrnuté havaríjne poistenie, PZP, poistenie proti krádeži, diaľničné poplatky v rámci územia SR, ale aj 24-hodinová asistencia v rámci územia celej EÚ. Hlavnými výhodami prenájmu vozidla sú:

  • Okamžitá dostupnosť
  • Nízka záloha
  • Možnosť zvoliť si cenovo výhodnejší variant nájazdu km podľa vašej aktuálnej potreby a optimalizovať tak náklady na prenájom
  • daňovo uznateľný náklad v podobe nájomného bez zaťaženia súvahy pre firmy