preco_leasing.jpg

Prečo využiť operatívny leasing na financovanie?

By Zuzana Chrenová

08.12.2022

Rozhodnúť sa pre operatívny leasing od Paylesscar Lease znamená rozhodnúť sa pre kvalitubezpečnosť. Môžete sa spoľahnúť na kompletný balík služieb, aby ste mohli pokojne vyraziť na cestu. Paylesscar Lease sa o všetko postará, takže sa môžete plne venovať svojim aktivitám!

Operatívny leasing je dnes bežným spôsobom financovania vozidla nielen pre firmy, ale aj pre fyzické osoby. S operatívnym lízingom môžete jazdiť bez záväzkov a bez starostí. Získate tak moderné vozidlo bez čakania, zaplatenia zálohy a následných starostí so servisom a predajom.

Našim cieľom je, aby spoločnosť Paylesscar Lease bola pre zákazníka vždy prvou voľbou pri výbere operatívneho lízingu, preto našim klientom poskytujeme služby, ktoré nikde inde nenájdete, ako napr. poistenie vozidla, vybavenie daní a poplatkov, zaobstaranie sezónnych pneumatík, pravidelná údržba a v prípade nehody, tu je pre Vás asistenčná služba, kde Vám pomôžeme s opravou vozidla.

Prečo by ste mali rozmýšľať o operatívnom leasingom na financovanie?

Operatívny lízing od Paylesscar Lease Vám ponúka tieto výhody

-       Platba 1 mesačného nájomného so zahrnutými službami

-       100% daňovo uznateľný náklad bez zaťaženia súvahy

-       Online reálna ponuka, podpis zmluvy na diaľku a digitálny preberací protokol

-       Silná vyjednávacia pozícia voči poisťovniam či výrobcom

-       Profesionálna a komplexná starostlivosť

-       24/7 podpora pre vodičov

Z našej širokej ponuky máte na výber osobné i úžitkové vozidlá, možnosť nastavenia si lehoty od 3 do 5 rokov a stupeň výbavy, ktorý Vám spríjemní zážitok z jazdy.

Výhodná ponuka Renaultu Captur na operatívny leasing TU.

Renault Captur 1,3 TCe AT Mild-Hybrid
Renault Captur 1,3 TCe AT Mild-Hybrid

Ak ste si už vybrali konkrétne auto podľa vašich predstáv, pri každom vozidle ktoré máme v ponuke je nezáväzný formulár, ktorým môžete požiadať o cenovú kalkuláciu a viac informácii o službe. Kontaktujeme vás späť maximálne do 24 hodín!

Operatívny lízing od Paylesscar Lease pokrýva financovanie, administráciu a správu Vášho vozového parku. Garantujeme zostatkovú hodnotu Vášho vozidla, ako aj náklady na servis a opravy. Pre klientov to znamená, že sa nemusíte starať o žiadne zbytočné „papierovačky“. Jednou z výhod lízingu je, že nemusíte viazať žiadny kapitál. Pozitívny vplyv má aj DPH pre podnikateľov registrovaných ako DPH.

Len tí, ktorí sú zodpovední za riadenie vozového parku, vedia, koľko úsilia je potrebné na to, aby všetko fungovalo. Môžeme sa teda postarať o všetky tie procedúry náročné na zdroje vo vašom mene, čím znížime vaše papierovanie aj náklady súvisiace s autom. Náš proces správy vozidiel pokrýva všetko, čo súvisí so správou vášho vozového parku.

V prípade záujmu o operatívny leasing od spoločnosti PAYLESSCAR Lease nás neváhajte kontaktovať pomocou formuláru na stránke https://www.paylesscar-lease.sk/kontakt